De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Acer platanoides 'globosum' (bolesdoorn) 30/35 cm  directplant

Acer platanoides 'globosum' (bolesdoorn) 30/35 cm

Acer platanoides 'Globosum' (Bolesdoorn) is een bekende Bolboom. In april bloeit deze Bolesdoorn met kleine geelgroene bloemetjes, nog voor het verschijnen van de bladeren. In principe hoeft u Acer platanoides 'Globosum' niet te snoeien. Wordt de bol te groot dan kunt u de takken tot kort op de stam terugsnoeien (knotten). Stamhoogte van de bolesdoorn is circa 220cm.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1203.95

Bekijken in de winkel »


Acer platanoides 'globosum' (bolesdoorn) 30/35 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!