De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Dicksonia antarctica (boomvaren) 30 stam  directplant

Dicksonia antarctica (boomvaren) 30 stam

Dicksonia antarctica (Boomvaren) is een exotische plant die slechts enkele graden vorst verdraagt. De Boomvaren kunt u het beste water geven door de stam te sproeien, met de stam neemt de boomvaren water op. De pruik van de boomvaren sterft in de winter af. In het voorjaar krijgt hij zijn pruik terug. Bij strenge vorst kunt u de stam van de boomvaren inpakken. Het makkelijkst is om de boomvaren als kuipplant te houden, zodat u hem bij strenge vorst binnen op een koele plek kunt neerzetten.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 187.55

Bekijken in de winkel »


Dicksonia antarctica (boomvaren) 30 stam koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!