De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Vriesea hieroglyphica  homemeetsnature

Vriesea hieroglyphica

Herkomst: De Vriesea behoort tot de bromelia en is van oorsprong een echte wereldreiziger. Zijn voorouders groeiden hoog in het ruige Cordilleras de los Andesgebergte en diep in de warme oerwouden van Uruguay. Overal in Midden- en Zuid-Amerika komen bromelia's voor, de een nog mooier dan de ander.

Standplaats: Om optimaal te kunnen genieten van uw bromelia, zet u de plant op een lichte plaats (niet in de felle zon) en op kamertemperatuur. Bromelia buiten? De Bromelia kan goed uw balkon of terras opsieren. De bromelia is een tropisch gewas en kan dus niet tegen vorst. Na half mei kan een bromelia naar buiten. Wij raden u aan de plant(en) gedurende de eerste week 's- nachts af te schermen of binnen te zetten.

Verzorgingstips: Geef de Bromelia één keer per week water in de koker en houdt de grond iets vochtig. 1 x per maand toevoegen van plantenvoeding is voldoende.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 69.00

Bekijken in de winkel »


Vriesea hieroglyphica koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!