De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Viburnum carlcephalum (sneeuwbal) 150/175 cm  directplant

Viburnum carlcephalum (sneeuwbal) 150/175 cm

Viburnum carlcephalum is een mooie grote solitaire struik, waarvoor u wel de ruimte in de tuin nodig heeft. Deze Sneeuwbal kan tot 250 cm hoog worden. Viburnum carlcephalum is een bladverliezende Sneeuwbal. Viburnum carlcephalum is een plant met sterk geurende witte bloemen, deze Sneeuwbal bloeit van april tot mei. De sterk geurende bloemen van de Viburnum carlcephalum kunt u van verre ruiken, de struik bloeit van april tot mei met grote 'Sneeuwballen'. Viburnum carlcephalum hoeft u niet te snoeien.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 79.75

Bekijken in de winkel »


Viburnum carlcephalum (sneeuwbal) 150/175 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!