De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Vanda rood in vaas champagne  plantcomplete

Vanda rood in vaas champagne

Deze Vanda in vaas "Champagne" is een schitterend en uniek cadeau om weg te geven of voor uzelf. De Vanda komt oorspronkelijk voor op de zuidflanken van de Himalaya en in het gebied van India tot Zuid-China. De orchideeën groeien er hoog in de bomen van het oerwoud. Met haar lange wortels zet de plant zich vast in bomen. De wortels voeden zich met de ochtenddauw en regen. De Vanda wordt zowel als bloem als bloeiende plant verkocht. Door de trage groei is de Vanda zeer robuust en kan de plant veel beter tegen matige omstandigheden dan andere kamerplanten. Verzorging: Vul de vaas tweemaal per week met water gedurende zonnige, warme perioden. In bewolkte en koele perioden hoeft dit maar eenmaal per week. De wortels zuigen als een spons het water op bij het vullen van de vaas. Na ongeveer dertig minuten verschijnen geen luchtbelletjes meer en zijn de wortels verzadigd. Verwijder daarna het resterende water uit de vaas. De plant heeft nu voor een aantal dagen voldoende water opgeslagen in de wortels.

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 49.00

Bekijken in de winkel »


Vanda rood in vaas champagne koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!