De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Trellis r91 (per 2)  dewilde

Trellis r91 (per 2)

Gemaakt van smeedijzer onderscheidt deze trellis zich van andere plantensteunen. Zelfs onbeplant geven zij karakter en klasse aan uw muren. Gevuld met bloemen vormen zij een schitterende link tussen tuin en huis. Gemaakt van 1,5 stalenbuis en staalband. Vuurverzinkt en afgewerkt met zwarte poedercoating. Haken worden meegeleverd: afstand trellis met de muur: 10 cm. Levertijd: ong. 4 weken Hoogte: 180 cm Breedte: 50 cm Diepte: 1,5 cm Gewicht 6,5 kg per stuk Twee stuks in verpakking.

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 320.00

Bekijken in de winkel »


Trellis r91 (per 2) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!