De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Tigridia pavonia mix (tijgerbloem) per 30  directplant

Tigridia pavonia mix (tijgerbloem) per 30

De Tijgerbloem groeit onder hagen en langs de kant van de weg. Het komt zowel in het midden als in het zuiden van Europa voor en ook in het westen van Siberie. Het is een blijvende plant met een stengel die onder de grond door kruipt en waaraan elk jaar nieuwe scheuten komen. De opgerichte loten dragen donkergroene, tegenoverstaande bladeren en in de bladokels verschijnen trosjes van 5-7 geurige bloemen. De roodachtige kelkbladen vormen samen een buisje waar vijf lange, roze kroonbladen bovenuit steken. Saponine gaat schuimen wanneer het in contact komt met water; daarom worden de bloemen van het zeepkruid wel gebruikt voor het wassen van zijde en wol. Tevens maakt men van de plant een medicijn voor inwendige ontstekingen. De bloeitijd is juni tot en met september, de hoogte kan uiteenlopen van 15 tot 40 cm.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jan. t/m mei

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 6.35

Bekijken in de winkel »


Tigridia pavonia mix (tijgerbloem) per 30 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!