De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Sisyrinchium angustifolium (blauw ogengras/bieslelie) p9  directplant

Sisyrinchium angustifolium (blauw ogengras/bieslelie) p9

Sisyrinchium angustifolium komt uit de U.S.A. het is een laagblijvend gewas die een hoogte van ca. 20-30 cm bereikt. Het blad is groen zwaardvormig. De bloemen meest eindstandig aan de stengels. Groeiplaats: In goed doorlatende grond die zeker in de winter niet te nat mag zijn. Toepassing: Ideaal voor kleine tuintjes en voor de rotstuin. Een gewasje dat meer aandacht verdient en wat extra zorg vraagt: echt een liefhebbersplant. Het op biezen lijkende blad heeft de naam bieslelie doen ontstaan. Niet erg winterhard, dus schermen is nodig. Vermeerderen door delen.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.95

Bekijken in de winkel »


Sisyrinchium angustifolium (blauw ogengras/bieslelie) p9 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!