De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Sedum spectabile 'star dust' (vetkruid) p9  directplant

Sedum spectabile 'star dust' (vetkruid) p9

Sedum spectabile 'Star Dust' is een betrouwbare keuze voor de late zomer en herfst tuin en biedt gebladerte rente eerder in het seizoen, dan is een kleurrijke weergave van bloemen in de herfst. Sedum spectabile 'Star Dust' heeft groene broccoli-achtige knoppen in het midden van de zomer, die geleidelijk opent in grote heldere witte bloem hoofden, later ontwikkelen ze van een zweem van roze. Zaad koppen hebben ook goede winter effect. In rijke bodems, kunnen planten geknepen in juni tot en met slapte te voorkomen. Een ongewone snijbloem, maar ook aantrekkelijk voor vlinders.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 2.40

Bekijken in de winkel »


Sedum spectabile 'star dust' (vetkruid) p9 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!