De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Salvia officinalis 'berggarten' (salie) p9  directplant

Salvia officinalis 'berggarten' (salie) p9

Salvia officinalis 'Berggarten' dient een dubbele taak in de tuin, zowel een keukenkruid en sier vaste plant. De grijs-groen blad is groter en ronder dan het gebruikelijke type, de vorming van een lage groenblijvende heuvel. Spikes van violet-blauwe bloemen verschijnen in de vroege zomer. Excellent in gemengde containers. Kan worden overwinterd binnen in koude gebieden. Bladeren worden gebruikt in de keuken. Planten vormen een struikachtige basis en moet worden gesnoeid in het voorjaar niet minder dan 4 centimeter. Bloemen zijn aantrekkelijk voor vlinders.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.75

Bekijken in de winkel »


Salvia officinalis 'berggarten' (salie) p9 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!