De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Rudbeckia fulgida 'goldsturm' (zonnehoed) p9  directplant

Rudbeckia fulgida 'goldsturm' (zonnehoed) p9

Rudbeckia fulgida 'Goldsturm' zijn groeivorm is opgaande groei. Hoogte: 60 cm. Blad: Groen, meest eirond-lancetvormig. Bloemen: In hoofdjes bijeen. Groeiplaats: In goede tuingrond. Toepassing: Borderplant, ook geschikt om bloemen van te snijden. Het is een vrij laat, maar lang bloeiende plant. Erg opvallend in de tuin, een zeer dankbare plant. Vermeerderen door delen of zaaien.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.70

Bekijken in de winkel »


Rudbeckia fulgida 'goldsturm' (zonnehoed) p9 koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!