De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Rosa 'dolly dot' (patioroos) container pot  directplant

Rosa 'dolly dot' (patioroos) container pot

Rosa 'Dolly Dot', met deze vrolijke gele rozen haalt u de zomer in huis, het is permanentgenieten als de Dolly Dot in bloei staat en dat is vaak! Ook op stam is deze leuke roos een plaatje. Patiorozen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Zo kunnen ze behalve in de tuin in grotere of kleinere vakken, heel goed op terrasen balkons gebruikt worden. U kunt ze in de eigen fraaie mintgroene pot laten staan of overplanten in uw eigen sierpotten. Ze zijn dan ook een geduchte concurrent voor de eenjarige zomerbloemen. Echter met dit verschil: alle soorten van de Spelarosa-patiogroep gaan ieder jaar opnieuw bloeien.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 13.90

Bekijken in de winkel »


Rosa 'dolly dot' (patioroos) container pot koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!