De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Rond 63x52 (plantenbak) ø 63 x 52 cm  directplant

Rond 63x52 (plantenbak) ø 63 x 52 cm

Alle plantenbakken kunnen wij voorzien van beplanting. De plantenbakken kunnen kant en klaar worden afgeleverd. Deze plantenbakken komen rechtstreeks vanuit de fabriek, goedkoper kan niet! Plantenbakken uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de wapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. De bakken zijn door en door gekleurd. Standaard kleur is antraciet maar elke RAL kleur is mogelijk. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Uitvoering in andere RAL-kleuren is mogelijk tegen meerprijs. De meerprijs hangt af van de grootte van de plantenbak. Deze plantenbak weegt 5 kg.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 192.40

Bekijken in de winkel »


Rond 63x52 (plantenbak) ø 63 x 52 cm koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!