De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Rhipsalis heteroclada hangplant 60 cm. (kamerplant)  homemeetsnature

Rhipsalis heteroclada hangplant 60 cm. (kamerplant)

Herkomst: De Rhipsalis familie wordt ook wel de cactus van de oerwouden genoemd. De ca. 60 verschillende soorten groeien op de boomstammen in de halfschaduw onder de boomtoppen van de regenwouden. De Rhipsalissen gebruiken de boom als ankerplaats en hangen zelf met lange ranken naar beneden. De Rhipsalis soorten hebben een zeer groot verspreidingsgebied en komen zowel voor in Midden en Zuid Amerika als ook in Afrika en enkele eilanden in de Indische Oceaan. De productgroep Rhipsalis omvat een breed scala aan variëteiten die zeer trendy zijn. Het assortiment Rhipsalis onderscheidt zich door een geringe behoefte aan verzorging door de consument, unieke plantvormen met een hoge decoratieve waarde en een zeer goede houdbaarheid. Er zijn veel verschillende Rhipsalissen die zich in kleur en vorm van elkaar onderscheiden.

Standplaats: De Rhipsalissen zijn makkelijk te verzorgen, ze kunnen op elke plaats in huis staan.
Ze hebben namelijk niet erg veel zon nodig en kunnen daarom ook

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 32.00

Bekijken in de winkel »


Rhipsalis heteroclada hangplant 60 cm. (kamerplant) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!