De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Rhapis excelsa (kamerplant)  homemeetsnature

Rhapis excelsa (kamerplant)

Herkomst: Rhapis of bamboepalm is afkomstig uit Zuid-China waar hij in het regenwoud als onderbegroeiing voorkomt. Jonge bladeren zijn weinig ingesneden, oudere bladeren vormen 12 segmenten die ingesneden zijn tot aan de bladsteel. Het uiteinde van de segmenten vertoont zaagtand insnijdingen.

Standplaats: Bij voorkeur op kamertemperatuur en een plaats in half-schaduw en schaduw, ideaal is diffuus licht ofwel indirect zonlicht. De Rhapis excelsa doet het goed in de huiskamer en kan in de lente en zomer ook goed op het terras op een schaduwrijke plaats gedijen. In de winter binnen halen, de Rhapis kan namelijk maar tegen een paar graden vorst.

Verzorgingstips: De plant verlangt matig water. De aarde mag lichtjes uitdrogen tussen twee gietbeurten door. Door af en toe wat plantenvoeding te geven, bijvoorbeeld een keer per maand tijdens de groeiperiode in de lente en zomer, behoudt het blad zijn mooie groene kleur.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 189.00

Bekijken in de winkel »


Rhapis excelsa (kamerplant) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!