De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Quercus palustris (moeraseik) 20/25 cm  directplant

Quercus palustris (moeraseik) 20/25 cm

Quercus palustris (Moeraseik) is een boom die gelifd is door zijn mooie herfskleuren. De bladeren van de Moeraseik zijn in de herfst diep donkerood van kleur en blijven lang aan de boom hangen. Quercus palustris staat graag in voedzame, iets vochtige grond. Quercus palustris kan een hoogte van 20 meter bereiken. Pas op late leeftijd (circa 15 jaar) komen er eikels aan de Moeraseik.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 514.25

Bekijken in de winkel »


Quercus palustris (moeraseik) 20/25 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!