De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Prunus serrulata 'kanzan' (japanse sierkers) 18/20 cm  directplant

Prunus serrulata 'kanzan' (japanse sierkers) 18/20 cm

Prunus serrulata 'Kanzan' (Japanse sierkers) heeft kenmerkende takken die schuin omhoog groeien. Prunus serrulata 'Kanzan' heeft in het voorjaar bladeren die bronskleurig zijn, deherfskleur is geel tot oranje. In de zomer zijn de bladeren groen van kleur. Prunus serrulata 'Kanzan' krijgt vanaf april mooie zuiverrose gevulde bloemen die in hangende trossen aan de boom hangen. Deze Japanse sierkers bloeit zeer uitbundig op een zonnige standplaats. Japanse sierkersen staan graag in vruchtbare grond. Japanse Sierkersen hoeft u niet te snoeien. U kunt hooguit dode takken of takken de kruislings groeien na de bloei wegsnoeien. Het is uiteraard wel mogelijk om takken in knop binnen op de vaas te zetten, voor extra kleur in huis in het vroege voorjaar!

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 192.50

Bekijken in de winkel »


Prunus serrulata 'kanzan' (japanse sierkers) 18/20 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!