De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Polyscias fabian vertakt  homemeetsnature

Polyscias fabian vertakt

Standplaats: Bij voorkeur een lichte plaats, liever geen direct zonlicht. Kan ook op een halfschaduwplaats staan en is tevens geschikt als plant in koele ruimten.Water: Heel eenvoudig. Wanneer de waterbuffer is gedaald tot onder het minimum wat op de watermeter is aangegeven kunt u deze aanvullen tot het gewenste niveau.Verzorgingstips: 1x per 6 maanden vloeibare Hydrovoeding meegeven.Optionele accessoires: Kunststof inzethoezen, Watermeter, Hydrokorrels, Hydroplanten voeding. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 72.00

Bekijken in de winkel »


Polyscias fabian vertakt koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!