De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Platycerium bifurcatum (kamerplant)  homemeetsnature

Platycerium bifurcatum (kamerplant)

Herkomst: De Hertshoornvaren (Platycerium Bifurcatum) is een varen uit de eikvarenfamilie (Polypodiaceae). De plant komt van oorsprong uit Australië, waar deze als Epifyt op bomen groeit. De plant heeft twee soorten bladeren: steriele en fertiele. De steriele nis- of mantelbladeren zijn breed en rond en geven steun aan de afhangende fertiele bladeren. De fertiele bladeren zijn ingesneden en geweivormig (vandaar de Nederlandse naam). Ze hebben aan de onderkant sporendoosjes. Het fertiele blad is veel langer dan de steriele bladeren. Om verdamping te beperken en luchtvocht op te nemen is dit blad bedekt met een grijswit viltig laagje.

Standplaats: Licht tot halfschaduw en gefilterd zonlicht. Volle zon vermijden. Geschikt voor een meer donkere plaats in de huiskamer. Overdag kamertemperatuur tussen 18-25 graden Celcius, 's-Nachts eventueel iets koeler. In de winter mag deze plant op een koelere plaats worden gezet, alhoewel de temperatuur niet onder 14 graden Celcius mag dalen.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 27.00

Bekijken in de winkel »


Platycerium bifurcatum (kamerplant) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!