De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Pioenrozen, mix (pioenroos) per 3  directplant

Pioenrozen, mix (pioenroos) per 3

Pioenen zijn echte seizoensbloeiers en kennen een bloeiperiode van ongeveer 2 maanden, waarbij de vroegste soorten en variëteiten doorgaans in de tweede helft van april bloeien en de laatste halverwege juni. Verreweg de meeste cultivars bloeien eind mei, deze bloeitijd hebben wij gekenmerkt als de middenperiode. Hoe lang een cultivar kan bloeien is erg afhankelijk van het weer, maar ook van het aantal bloemstelen, aantal zijknoppen etc. Onder normale omstandigheden kan een gemiddelde cultivar zeker ruim 2 maanden bloeien. Prioriteit nummer een verdient de specifieke plek waar een pioen geplant dient te worden. Van groot belang hierbij is een zonnige locatie, halfschaduw kan ook. Niet te dicht bij grote beplantingen (bomen, grote struiken) planten in een goed waterdoorlatende grond zijn andere cruciale aandachtspunten. Reserveer voor de planten ongeveer een ruimte van 1 m2, zeker wanneer pioenen in groepjes worden aangeplant. Wanneer de border en/of tuin geheel dicht dient te groeien (ook met andersoortige beplantingen) kan iets dichter worden geplant, maar gun pioenen de ruimte!

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jan. t/m mei

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 6.65

Bekijken in de winkel »


Pioenrozen, mix (pioenroos) per 3 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!