De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Pinus sylvestris (grove den, solitair) 300/350 cm  directplant

Pinus sylvestris (grove den, solitair) 300/350 cm

Pinus sylvestris (Grove den) heeft op jonge leeftijd een regelmatig gevormde, kegelvormige kroon. Op latere leeftijd krijgt hij een meer schermvormige kroon. De bruinrode twijgen hebben kortlote, waarop de oorspronkelijk groene, later meer geliggrijze naalden in bundels van twee bijeenstaande naalden staan. De naalden leven twee tot vier jaar en vallen vervolgens af. De naalden zijn om hun lengte as gedraaid; vandaar de lichte kromming van de naald. In het voorjaar verschijnen manlijk bloeiwijzen in de hele boom. Ze zijn alleenstaand en roodachtig van kleur. Deze bloeiwijze komt onder de eindknop van een langlot van het lopende jaar. Vrouwelijke bloeiwijzen zijn geel en verschijnen ook aan loten van het lopende jaar. De grove den is eenhuizig. Flinke opgaande conifeer. Eerst nog piramidaal, later met een min of meer parasolvormige en open kroon. Hoogte circa 10 m. Naalden lang en donkergroen, iets gedraaid. Hangende kegels. Geschikt voor droge grond.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 758.35

Bekijken in de winkel »


Pinus sylvestris (grove den, solitair) 300/350 cm koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!