De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Photinia fraseri 'red robin' (glansmispel als leiboom) 14/16 cm  directplant

Photinia fraseri 'red robin' (glansmispel als leiboom) 14/16 cm

Photinia fraseri 'Red Robin' (Glansmispel) als wintergroene leiboom gekweekt. Vooral in het voorjaar als de leiboom met vuurrood blad uitloopt is het een prachtig gezicht. In de zomer krijgt deze leiboom witte schermbloemen. De Glansmispel leibomen die Directplant levert hebben al een mooi vol leirek doordat de bomen al zijn voorgeleid. De meeste leibomen die online worden aangeboden zijn vers ingeleid, dit houdt in dat de leiboom nog geen leirek heeft wat snel zal dichtgroeien. Het rek is meestal 120 cm breed en 150cm hoog, afhankelijk van de stamomtrek van de Glansmispel in leivorm.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 719.95

Bekijken in de winkel »


Photinia fraseri 'red robin' (glansmispel als leiboom) 14/16 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!