De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Petunia indian summer  homemeetsnature

Petunia indian summer

Petunia Indian Summer. De Petunia vindt haar oorsprong in Zuid-Amerika en wordt veelal gebruikt als rijk bloeiende border- of kuipplant op het terras of balkon. Door het hangende karakter is deze varieteit ook ideaal voor een balkonbak

Deze Petunia groeit als kruiper en wordt daarom niet hoger dan 30 cm, wel kan hij in een balkonpak een lengte van 50 cm halen. De bloei start in Mei en kan door midden in de zomer 1 keer te snoeien, doorbloeien tot in november.

De Petunia is net als de Calibrachoa een zonaanbidder, hoe meer licht, hoe meer bloemen. Houdt wel in de gaten dat de plant voldoende water krijgt.

Bloemkleur: Oranje - Geel - Rood (kameleon). Diameter van de pot is 10,5 cm en de uitleverhoogte bedraagt 10 tot 20 cm.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 16.50

Bekijken in de winkel »


Petunia indian summer koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!