De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Parfumboeket 'wish by chopard'  bloemennet

Parfumboeket 'wish by chopard'

Prachtig boeket in roze kleuren mét een fraai miniatuur parfum Wish van Chopard. Wish is een lekkere elegante en zachte geur. De geur bestaat uit kenmerken van oosters hout, kokos, karamel, vanille, patchoeli, sandelhout, jasmijn, zwarte bes en aardbei. Deze kenmerken zorgen voor een frisse, sensuele en oriëntaalse geur. Wish is een ware droom die tot leven wordt gewekt tijdens het dragen van de geur. Het flesje van Wish lijkt op een juweel en schittert van alle kanten. Dit boeket is voor een juweel van een moeder! NU € 5,- KORTING, SPECIAAL VOOR MOEDERDAG!

Bezorgkosten: 8.00

Prijs 22.95

Bekijken in de winkel »


Parfumboeket 'wish by chopard' koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!