De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
'non stop' begonia mix  bakker-hillegom

'non stop' begonia mix

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, de hele zomer lang kunt u ervan genieten. Niet voor niets kreeg dit begoniaras de naam 'Non Stop'. Er lijkt geen einde te komen aan hun bloeiperiode! De mooiste kleuren en goed voor een maandenlang bloemenfestijn. Maak uw keuze uit 2 verschillende knolmaten. De knoldiameter van 3-4 cm zorgt voor een rijke bloei, knollen met een diameter van 4-5 cm zorgen voor nog grotere bloemen.

Latijnse naam: Begonia x tuberhybrida

Sku: 10151

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 9.95

Bekijken in de winkel »


'non stop' begonia mix koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!