De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Modern bloemstuk roze orchidee  flowerservice

Modern bloemstuk roze orchidee

In ons assortiment bloemstukken dit moderne bloemstuk met Phaelanopsis bloemen. Compact gestoken in Oasis (steekschuim) zodat de ontvanger alleen wat water hoeft bij te vullen in de pot. Daardoor kan men lang genieten van dit moderne bloemstuk. Dit modern bloemstuk is uitermate geschikt om op tafel te zetten en is van alle kanten te bewonderen. Geef dit modern bloemstuk cadeau voor een verjaardag of ander feestelijke gelegenheid. Let op! Dit modern bloemstuk is NIET te leveren op Maandag!

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 25.00

Bekijken in de winkel »


Modern bloemstuk roze orchidee koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!