De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Miltonia herr alexander 2-tak  plantcomplete

Miltonia herr alexander 2-tak

De Miltonia Herr Alexander of Miltoniopsis Herr Alexander behoort tot één van de mooiste en geurigste orchideeën. Deze Miltonia met zijn prachtige witte bloemen was in eerste instantie niet heel populair bij de Nederlandse kweker vanwege de geringe beschikbare informatie over de juiste verzorging. Inmiddels zijn deze orchideeën zo ver doorontwikkeld, dat zij zijn uitgegroeid tot een sterk soort, welke met de juiste verzorging nog jaren zal bloeien!

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 12.95

Bekijken in de winkel »


Miltonia herr alexander 2-tak koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!