De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Malus domestica 'rubinola' (appelboom) hoogstam  directplant

Malus domestica 'rubinola' (appelboom) hoogstam

Malus domestica 'Rubinola' is een appelboom met een sterke groei en een niet zo vroege vruchtbaarheid en later een tamelijk goede productie. Middelgrote, lichtafgeplatte of kogelvormige appels met een helderrode of bloedrode blos of strepen aan de zonnezijde. ´Rubinola´ kan geoogst worden tussen 15 september en begin oktober en kan bewaard worden tot ongeveer eind februari of begin maart. De vruchten zijn lekker vanaf half september, hebben een lichtzuur tot zoet en opvallend aroma. De kleuring is goed zodat de appels meestal in één keer geplukt kunnen worden. Rubinola groeit sterk in de kop, maar ook in de breedte en geeft verkalende takken. De jonge bomen vertakken zeer slecht. ´Rubinola´ is niet zo vroeg productief, maar heeft later weinig last van beurtjaren. Wel kan er soms wat junirui optreden. Dunnen is meestal niet nodig. Het plantmateriaal is meestal weinig vertakt.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 69.60

Bekijken in de winkel »


Malus domestica 'rubinola' (appelboom) hoogstam koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!