De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Malus domestica 'dubbele bellefleur' (appelboom) hoogstam  directplant

Malus domestica 'dubbele bellefleur' (appelboom) hoogstam

Malus domestica 'Dubbele Bellefleur' heeft appels die groot, groengeel en karmijnrood gestreept aan zonkant, vast en tamelijk droog, vooral gebruikt als stoofappel en voor sap, november tot januari, liefst op hoog- en halfstam, laat in produktie, maar dan zeer hoge en tamelijk regelmatige opbrengst, weinig eisen qua standplaats, gevoelig voor witziekte, weinig gevoelig voor schurft. Pluk: midden oktober. Consumptie: november - januari. Sterke groeikracht, enigszins neerhangende takken en vruchtbaar. Middentijdse bloeitijd, triploïd ras. Productie is regelmatig bij volwassen bomen. Tamelijk regelmatige vorm, plat, licht conisch, gewoonlijk breder dan hoog, een middelmatige dikke vrucht voor keukengebruik. Groengele grondkleur, karmijnrood gekleurd of gestreept aan de zonzijde. Vruchtvlees groenwit, vast, tamelijk droog of nauwelijks matig sappig, smaak zoetrins, weinig aroma. Zeer gevoelig aan witziekte. Wordt bevrucht door: Sterappel. De appel heeft een groeiplaats in de zon nodig. Door een goede onderstam kiezen is een aanpassing mogelijk aan de grond. De eerste bovenlaag van 50 cm van de grond is het belangrijkst omdat zich daar de meeste wortels bevinden. Ondiepe grond is niet geschikt. Extreem lichte, zware of natte grond is nadelig. Natte grond verhoogt de gevoeligheid voor vruchtboomkanker. Groeiplaatsen met veel late vorst zijn niet aan te bevelen. De hoogste eisen stelt de appel aan een regelmatige waterverzorging, vooral tussen mei en augustus. Te veel water veroorzaakt een te uitbundige twijg vorming en verlate bladval, waardoor er in de winter een verhoogd vorstgevaar ontstaat.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 69.60

Bekijken in de winkel »


Malus domestica 'dubbele bellefleur' (appelboom) hoogstam koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!