De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Magnolia grandiflora 'galissoniere' (beverboom) 14/16 cm  directplant

Magnolia grandiflora 'galissoniere' (beverboom) 14/16 cm

Magnolia grandiflora 'Galissoniere' (Beverboom) is een groenblijvende Magnolia met heerlijk zoet geurende bloemen. De bloemen van de Magnolia grandiflora zijn zeer groot en komen de gehele zomer aan de boom. Vooral in warme zomers produceert de boom veel bloemen Magnolia grandiflora 'Galissoniere' staat graag beschut op een plekje in de zon. Deze Magnolia blijft smal omhoog groeien en kan 6 meter hoog worden, het is een langzaam groeiende boom. Magnolia grandiflora 'Galissoniere' hoeft u niet te snoeien, eventueel kunt u hem wel na de bloei in model knippen. Een zeer mooie wintergroene Magnolia, die tevens winterhard is. Zet de Magnolia grandiflora 'Galissoniere' niet op een plek op de gure oostenwind de boom zal dan veel blad verliezen in de winter, hij staat graag beschut. Directplant levert geen Magnolia grandiflora vanuit de volle grond, omdat de aanslagkans dan te klein is.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 477.95

Bekijken in de winkel »


Magnolia grandiflora 'galissoniere' (beverboom) 14/16 cm koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!