De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Ligustrum ovalifolium (ligusterhaag) 100/125 cm.  directplant

Ligustrum ovalifolium (ligusterhaag) 100/125 cm.

Ligustrum ovalifolium (Ligusterhaag) is de bekende Liguster die voor hagen wordt gebruikt. Ligustrum ovalifolium is een snel groeiende Liguster voor een haag. Het is een half-wintergroene Liguster, vooral in strenge winters kan hij veel blad laten vallen en kunnen de takken invriezen. In het voorjaar groeit deze sterke haagplant echter altijd weer uit. Wij adviseren deze haagplant tweemaal te snoeien, in het voorjaar (april) na de nachtvorsten en in september een tweede maal. De haag zal dan mooi compact blijven. Als de Liguster niet wordt gesnoeid zal hij witte bloemen geven in de zomer, die tevens vlinders aanlokken. In het najaar ontstaan zwarte bessen. Geschikt voor iedere grondsoort, groeit ook op arme gronden. De aangeboden Ligusterhagen zijn allemaal goed vertakte planten, 3 tak. De maten Liguster van 40/60cm - 60/100cm zijn allemaal 2-jarige haagplanten. Veel andere webshops leveren hiervoor 1-jarige planten die minder volgroeid zijn.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 12.05

Bekijken in de winkel »


Ligustrum ovalifolium (ligusterhaag) 100/125 cm. koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!