De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Ligustrum delavayanum (liguster op stam) 80 cm stam  directplant

Ligustrum delavayanum (liguster op stam) 80 cm stam

Ligustrum delavayanum is een wintergroen hulst met zeer kleine bladeren. Hij lijkt een beetje op een buxus en is op dezelfde manier goed te snoeien. In de nazomer ontstaan er zwarte bessen, nadat hij in de zomer wit heeft gebloeit met kleine witte bloemetjes. Een zeer sterke en dankbare langzaam groeiende Liguster. Ligustrum delavayanum wordt ook vaak gebruikt voor het kweken van snoeivormen en bonsai bomen.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 47.80

Bekijken in de winkel »


Ligustrum delavayanum (liguster op stam) 80 cm stam koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!