De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Laurus nobilis bol (laurier) op stam tuinplant  homemeetsnature

Laurus nobilis bol (laurier) op stam tuinplant

Herkomst: De laurierboom komt oorspronkelijk uit het oostelijk deel van het Middellandse zeegebied, maar wordt inmiddels al jaren gekweekt in het noorden van Europa en in Amerika. Hij werd voor de Grieken en Romeinen een symbool van wijsheid en roem. Ze kroonden koningen, dichters, olympische kampioenen en zegevierende generaals met kransen, gemaakt van de glanzende, lederachtige laurierbladeren.

Standplaats: De Laurier kan zonnig tot halfbeschaduwd staan. Hij heeft voorkeur voor een beschutte plek tegen de wind en stelt prijs op humus- en voedingsrijke grond.

Verzorgingstips: Geef indien mogelijk regenwater. Tijdens de zomer overvloedig water geven bij warm of schraal weer. De pot dient in de zomermaanden goed vochtig te blijven. In de wintermaaanden nauwelijks watergeven. Vrijstaande laurierstruiken en vormboompjes kunnen in april - juni licht gesnoeid worden om ze compact te houden. Gebruik hiervoor een snoeischaar en geen heggenschaar. Bij de eerste nachtvorst hoef je

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 349.00

Bekijken in de winkel »


Laurus nobilis bol (laurier) op stam tuinplant koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!