De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Ixia mix (ixia) per 100  directplant

Ixia mix (ixia) per 100

Komt alleen voor in delen van Zuid Afrika waar het in de winter echt koud wordt. Ixia kan geplant worden op een plaatsje waar het in de zomer niet al te nat is. Het is dus ook geen probleem als ze met water geven een paar keer worden vergeten. Tijdens de bloei, van juni tot eind augustus, bereiken ze een hoogte van 35 cm en verspreiden ze een heerlijke geur. Deze geur trekt zelfs vlinders aan. Mede daardoor is het aan te raden ze in potten op een balkon of terras te planten. Natuurlijk kunt u ze ook gewoon in de border of een andere plaats in de tuin zetten. De bloei van de Ixia is aarvormig, dit betekent dat de steel voor 50 tot 75 % is bedekt met bloemen van wel 5 cm groot. De kleur kan varieren van wit tot paars of van geel tot rood. Ook als snijbloem op de vaas zullen zij een enorm succes zijn.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 6.35

Bekijken in de winkel »


Ixia mix (ixia) per 100 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!