De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Ilex aquifolium 'argentea marginata' (hulst) 175/200 cm  directplant

Ilex aquifolium 'argentea marginata' (hulst) 175/200 cm

Ilex aquifolium ´Argentea Marginata´ is een bladhoudende bonte hulst. Het blad is groen met een witte rand, zeer opvallende mooie hulst. Ilex aquifolium 'Argentea Marginata' krijgt rode bessen in het najaar die mooi afsteken tegen de witte bladranden. Staat graag zoals alle Hulst soorten graag op vruchtbare grond. Voor een mooie strakke ondoordringbare haag adviseren wij de bonte hulst tweemaal per jaar te snoeien. April en september zijn goed snoeimaanden voor de bonte hulst.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 102.55

Bekijken in de winkel »


Ilex aquifolium 'argentea marginata' (hulst) 175/200 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!