De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Hydrangea anomala petiolaris (klimhortensia) 125/150 cm  directplant

Hydrangea anomala petiolaris (klimhortensia) 125/150 cm

Hydrangea anomala petiolaris heeft grote witte platte bloemschermen. Hydrangea anomala petiolaris bloeit in juni en juli. Hij hecht zichzelf aan muren, gevels en schuttingen. Hydrangea anomala petiolaris is winterhard. Kan het beste gesnoeid worden rond maart of april. Hij groeit het best op goed doorlatende vruchtbare grond. Kan na de bloei in model geknipt worden. De Hydrangea petiolaris kan ook goed tegen een schaduwrijke muur worden geplaatst.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 51.45

Bekijken in de winkel »


Hydrangea anomala petiolaris (klimhortensia) 125/150 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!