De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Hyacinth 'mix' (hyacinth) per 15  directplant

Hyacinth 'mix' (hyacinth) per 15

Je kan het al bijna ruiken. Die heerlijk frisse geur van bloeiende Hyacinthen. Want dat is waar dit uit Klein- en Centraal Azie afkomstige bolgewas om bekend staat; zijn heerlijk frisse geur. Ongeveer 20 cm hoog worden ze. En het wordt een heel compact geheel van bloemen. Echt mooi gevulde Hyacinthen van april tot eind mei. Wij hebben voor u de juiste bollen geselecteerd; niet te groot, want dan bloeien ze niet zo mooi meer, maar zeker niet te klein, want die bloeien nog niet zo mooi. U kunt ze planten van september tot en met december op een plaatsje in de border of in een bloemperk. Ook in potten op balkon of terras doen ze het uitstekend. In combinatie met halfhoge narcissen, zoals Thalia of Jonquilla, brengen ze u echt volledig in de voorjaarsstemming.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: aug. t/m nov.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 11.15

Bekijken in de winkel »


Hyacinth 'mix' (hyacinth) per 15 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!