De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Houttuynia cordata 'chameleon' (bonte houttuynia) p9  directplant

Houttuynia cordata 'chameleon' (bonte houttuynia) p9

Houttuynia cordata 'Chameleon' bonte houttuynia komt uit Oost-Azie, o.a. Taiwan en China. Groeivorm: Een zeer kleurrijke lage plant die ondergrondse uitlopers vormt. Hoogte: 25-40 cm. Blad: Ei- tot hartvormig, zeer bont gekleurd met rode, gele en groene tinten. Bloemen: Aarvormige bloemen met witte blaadjes aan de basis juni-augustus. Groeiplaats: In normale tuingrond tot zeer vochtige grond en in de volle zon tot halfbeschaduwde plaatsen. Toepassing: Bij vijvers, waterpartijen en slootranden, maar ook te gebruiken in de border. De planten hebben een heel aparte geur waar ze duidelijk aan te herkennen zijn. Door de groei naar de buitenkant ontstaat een soort 'heksenkring'. De planten hebben de neiging om 'weg te lopen', ze groeien fors uit. Hoewel ze niet helemaal winterhard zijn, redden ze het meestal wel, zeker met wat winterbescherming. Vermeerderen door delen.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.60

Bekijken in de winkel »


Houttuynia cordata 'chameleon' (bonte houttuynia) p9 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!