De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Groenkalk 20kg (groenkalk) 20 kg  directplant

Groenkalk 20kg (groenkalk) 20 kg

Eigenschappen verhoogt snel de pH van de grond (= snelle ontzuring) dankzij hoge neutraliserende waarde (NW 50) met 15 % magnesium (MgO) voor een intens groene bladkleur en goede fotosynthese verbetert de bodemstructuur dankzij vorming klei-Ca++-humuscomplexen sterkere plantencellen dankzij Ca++ activeert het aanwezige microbieel leven goede groei dankzij betere opname van de voedingselementen extra voordeel voor gazon: minder mosvorming door uitdrogingseffect en verbetere grasgroei toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw [bevat enkel grondstoffen toegelaten in Bijlage II van de verordening (EEG) nr. 2092/91 inzake de biologische productiemethode en wijzigingen] snel oplosbare en makkelijk strooibare korrel. Gebruiksaanwijzing De exacte dosis hangt af van de zuurtegraad (pH) en calciumgehalte (Ca) van de bodem, het type planten, de behoefte van het gewas, het moment van toepassen en de intensiteit van begieten. GAZONS aanleg 15 - 20 kg/100 m² uitstrooien en inwerken in de bovenste laag (25 cm). Dosis aanpassen in functie van eventuele grondontleding (pH). jaarlijkse onderhoudsbekalking herfst, winter of vroeg voorjaar 10 - 15 kg/100 m² in geval van mulching-maaien (voorjaar) 5 - 15 kg/100 m² SIERTUIN aanplanten algemeen 15 - 25 kg/100 m² (in functie van pH-analyse) kalkminnende planten 15 - 25 kg/100 m² (in functie van pH-analyse) onderhoud jaarlijkse onderhoudsbekalking (voorjaar)10 - 15 kg/100 m² kalkminnende planten (voorjaar + herfst) 10 - 15 kg/100 m² ZURE GRONDEN voorjaar 30 kg/100 m² (in functie van pH-analyse) najaar 30 kg/100 m² (in functie van pH-analyse)

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 12.05

Bekijken in de winkel »


Groenkalk 20kg (groenkalk) 20 kg koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!