De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Gleditsia triacanthos 'sunburst' (geelbladige christusdoorn) 20/25 cm  directplant

Gleditsia triacanthos 'sunburst' (geelbladige christusdoorn) 20/25 cm

Gleditsia triacanthos 'Sunburst' is een Christusdoorn met gele bladeren. Deze cultivar van de Christusdoorn is het meest aangeplant in de Nederlandse tuin. Dat is ook niet zo gek want het is een opvallende verschijning en de boom wordt ook niet te hoog maximaal 10 meter. De kroon van de Gleditsia triacanthos 'Sunburst' is transparant en groeit breed spreidend uit. De bloei is onopvallend. Snoeien is bij de Gleditsia triacanthos 'Sunburst' niet nodig.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 514.25

Bekijken in de winkel »


Gleditsia triacanthos 'sunburst' (geelbladige christusdoorn) 20/25 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!