De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Ficus carica (vijg) 200/250 cm  directplant

Ficus carica (vijg) 200/250 cm

Ficus carica is een bekende tropische plant met groot blad. In tegenstelling tot een andere populaire tropische plant, de olijf, is de vijg bladverliezend. De olijfplant is wintergroen. De op deze pagina aangeboden vijgen zijn allemaal struiken. De vijgenplant is ook als boom leverbaar. De vijg staat graag in de zon op een goed gedraineerde plek. Kan tot -10 graden vorst verdragen in de volle grond. In een kuip is het verstandig om de vijgenstruik vorstvrij te overwinteren. Grote solitaire vijgen kunnen ook direct bij de groothandel worden uitgekozen, informeer naar de mogelijkheden!

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 356.95

Bekijken in de winkel »


Ficus carica (vijg) 200/250 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!