De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Easy care combideal  plantcomplete

Easy care combideal

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze planten makkelijk te verzorgen! Deze combideal bestaat uit 4 planten, 2 stuks Zamioculcas Lucky en 2 stuks Sansevieria Zeylanica. De Zamioculcas Lucky met zijn mooie vlezige donkergroene bladeren is een noviteit en is pas sind 2012 op de markt. Hij lijkt op de normale Zamioculcas, maar dit soort heeft mooie afgeronde bladeren. Het is een plant die zeer sterk is. Je kunt hem vrijwel overal in je kamer kwijt en hij is vergevingsgezind als je hem een keer vergeet water te geven. Kortom, de ideale plant voor diegene met weinig tijd! De Sanseveria, oftewel Vrouwentong, is een plant die uit de woestijngebeiden van Afrika komt. Deze plant heeft weinig water nodig en het vindt het ook niet erg wanneer je hem een keer vergeet water te geven. Hij is oersterk en niet snel kapot te krijgen.

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 4.95

Prijs 30.00

Bekijken in de winkel »


Easy care combideal koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!