De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Cycas revoluta (kamerplant)  homemeetsnature

Cycas revoluta (kamerplant)

Herkomst: De oorsprong van de Cycas ligt in Oost - Azië, het is een van de oudste nog levende plantsoorten. Deze schitterende oerplant kwam al 300 miljoen jaar geleden voor en hij kan wel 100 jaar oud worden!

Standplaats: Cycas is een ideale kamerplant. Door zijn leerachtige blad verdraagt de plant relatief droge CV-lucht en warmte uitermate goed. Wel is het aan te raden de plant in de zomer tegen al te fel zonlicht te beschermen.Deze palm vind het heerlijk in de zomer een poosje buiten te staan. Jonge palmvarens prefereren halfschaduw en de oudere exemplaren kunnen in getemperde zon staan. Het is geen palm om in de winter buiten te houden. Laat de palm vorstvrij op een koele plaats overwinteren.

Verzorgingstips: Om de paar jaar kan de plant verpot worden, maar alleen als de pot echt te klein wordt. Voor het verpotten voldoet gewone potaarde. Tijdens het verpotten kom je heel waarschijnlijk kleine knolletjes op de wortels tegen; dit is normaal voor deze planten. De grond

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 65.00

Bekijken in de winkel »


Cycas revoluta (kamerplant) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!