De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Crataegus monogyna (meidoornhaag) 40/60 cm.  directplant

Crataegus monogyna (meidoornhaag) 40/60 cm.

Crataegus monogyna (Meidoorn als haag) is een goed te gebruiken voor een ietwat wilde haag. De Meidoorn heeft stekels waardoor de haag ondoordringbaar is. In mei voorjaar krijgt de meidoornhaag witte bloemen die licht geuren. De meidoornhaag is een ideale broedplaats voor vogels, de vogels vinden in de haag bescherming tegen wind en roofdieren. De Meidoorn kunt u goed combineren met de Veldesdoorn (Acer campestre) voor een natuurlijk ogende afscheiding. De Meidoorn als haag kunt u op elke grondsoort planten. Indien u de haag strak wilt houden kunt u hem snoeien in de maanden april en september. De aangeboden Meidoornhaag hebben allemaal goed vertakte planten. De maten 40/60cm - 50/80cm zijn allemaal 2-jarige haagplanten, die al eenmaal zijn verplant. Door het verplanten hebben deze haagplanten een mooi wortelgestel gekregen met veel haarworteltjes die de voeding en water uit de bodem opnemen. De meidoornhaag in de maat 80/100cm zijn al 3-jarige haagplanten, ook eenmaal verplant. Veel andere webshops leveren hiervoor 1-jarige planten die minder volgroeid zijn. (Uiteraard kan Directplant deze meidoornhagen eventueel ook aanbieden).

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 0.50

Bekijken in de winkel »


Crataegus monogyna (meidoornhaag) 40/60 cm. koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!