De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Crataegus lavallei 'carrierei' (meidoorn als boom) 6/8 cm  directplant

Crataegus lavallei 'carrierei' (meidoorn als boom) 6/8 cm

Crataegus lavallei 'Carrierei' is een meidoorn met met zeer veel stekels. Crataegus lavallei 'Carrierei' krijgt een mooie rode herfstkleur waarvan u lang kunt genieten, omdat de bladeren lang aan de meidoorn blijven hangen. In het voorjaar krijgt deze meidoorn mooie witte bloemen, in het najaar oranje bessen. Crataegus lavallei 'Carrierei' is geschikt voor kleine tuinen de boom wordt maximaal 7 meter hoog.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 63.25

Bekijken in de winkel »


Crataegus lavallei 'carrierei' (meidoorn als boom) 6/8 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!