De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Coffea arabica (kamerplant)  homemeetsnature

Coffea arabica (kamerplant)

Herkomst: De Coffea ofwel koffieplant komt van oorsprong uit Ethiopië. In het Arabische Yemen is ze vervolgens voor het eerst geteeld. Later is ze door de Hollanders naar Nederlands Indië en naar Zuid-Amerika gebracht, waar nu nog de meeste koffie wordt verbouwd. De Coffea Arabica is een van de weinige koffieplanten die als kamerplant gehouden kan worden. Ze is een struikachtige en heeft glanzend glimmende groene bladeren. In de natuur of in kassen komen er na een jaar of vier aan de oudere planten geurende witte sterbloemen en kersachtige felrode vruchten aan.

Standplaats: Een lichte standplaats, maar bescherm haar tegen fel zonlicht. Wilt u ook vruchten aan uw plant? Zorg dan voor een warme vochtige omgeving en geef voldoende water, op deze wijze is het ook in de huiskamer mogelijk dat ze vrucht zal dragen.

Verzorgingstips: Geef geregeld water, maar voorkomt dat de plant met haar voeten in het water staat.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 185.00

Bekijken in de winkel »


Coffea arabica (kamerplant) koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!