De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Chocolade kado baby girl  flowerservice

Chocolade kado baby girl

Baby geboren? Exclusief verkrijgbaar bij uw online bloemist Flowerservice.nl is dit chocolade cadeau baby girl voor de geboorte van een meisje als kaart (boodschap) bij uw boeket, bloemstuk etc... Dit leuke doosje bevat 100 gram heerlijke ooievaartjes van echte Belgische chocolade. Wij voegen dit chocolade cadeau baby girl bij uw bestelling en de ontvanger zal aangenaam verrast zijn met deze orginele boodschap met Belgische chocolade. Let op! Dit chocolade cadeau is NIET te leveren op maandag!

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 3.95

Bekijken in de winkel »


Chocolade kado baby girl koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!