De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Camellia wit  homemeetsnature

Camellia wit

Van oorsprong komt de Camellia wit 'Theeplant' uit Azië. Deze Theeplant is een bladhoudende kuipplant met donkergroen blad en witte bloemen.

De Theeplant bloeit in de periode voorjaar en is sterk geurend. In gunstige omstandigheden kan de Theeplant uitgroeien tot een hoogte van maximaal 200 cm hoog en 100 cm breed. U kunt de plant n.v.t

De Theeplant gedijt uitstekend in schaduw of half schaduw. Gelieve de Camellia wit 'Theeplant' binnen op een lichte, koele plek te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -5 graden Celcius. Probeer dit te voorkomen door de plant op de genoemde plaats te overwinteren. Bijzonderheden: Geen.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 4.40

Bekijken in de winkel »


Camellia wit koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!