De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Calla bl. eyed b.  homemeetsnature

Calla bl. eyed b.

Van oorsprong komt de Calla bl. Eyed B. 'Aronskelk' uit Zuid-Afrika. Deze Aronskelk is een in de wintermaanden bladverliezende kuip- en borderplant met groen met witte vlekken blad en crème bloemen.

De Aronskelk bloeit in de periode mei-september en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Aronskelk uitgroeien tot een hoogte van maximaal 50 cm hoog en 30 cm breed. U kunt de plant n.v.t

De Aronskelk gedijt uitstekend in de volle zon of half schaduw. Indien u de plant wilt verpotten adviseren wij u dit in het voorjaar te doen. Gelieve de Calla bl. Eyed B. 'Aronskelk' binnen te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan 0 graden Celcius. Probeer dit te voorkomen door de plant op de genoemde plaats te overwinteren. Bijzonderheden: Ook geschikt als snijbloem.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 3.10

Bekijken in de winkel »


Calla bl. eyed b. koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!