De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Calla aethiopica (witte aronskelk) per 2  directplant

Calla aethiopica (witte aronskelk) per 2

Een schitterende zuiverwitte plant met een spectaculaire bloei. Ze worden 50 tot 60 cm hoog en bloeien van april tot ver in de zomer. Deze winterharde calla kan zelfs in een vijver worden geplant, denk er wel aan dat dit niet dieper moet zijn dan ongeveer 30 cm. Dat planten kan van september tot en met december op een plaats in de zon of halfschaduw. Calla aethiopica staat erom bekend zeer rijk te bloeien, tot wel 6 bloemen per knol. Ooit kwam deze soort in Noord-Europa voor in moerassen, maar hier zijn ze helaas verdwenen. De calla is een uitstekende snijbloem, die ook op een vaas wekenlang goed blijft. Verder zijn ze prachtig in potten en kuipen op balkon of terras. Het brede, lange blad zal dan als een groene waterval over de rand hangen waardoor het geheel nog spectaculairder wordt. Denk er wel aan dat u ze voldoende vochtig houdt wanneer ze in een pot of kuip worden geplant. Om ze te vermeerderen hoeft u niets anders te doen dan ze in het najaar uit te graven en in tweeën te snijden. Laat ze enige tijd drogen en u kunt nu ze op meerdere plaatsen uitplanten of aan iemand cadeau doen. Deze soort is natuurlijk ideaal te combineren met de groen-witte Calla aethipica Green Goddess.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jan. t/m mei

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 7.20

Bekijken in de winkel »


Calla aethiopica (witte aronskelk) per 2 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!